Det siger kunderne

Referencer


I OB har vi gennem en årrække samarbejdet med Gersdorff Research og benyttet SponsorOptimizer for at følge vores brands udvikling i forhold til folks perception og opfattelse af klubben. Ved kontinuerligt at følge dette har vi fået god og brugbar data, der hjælper os til at sætte fokus på udvalgte fokusområder i vores strategi og aktivering af partnerskaber.

Som eksempel kunne vi ud fra målingerne i SponsorOptimizer konstatere, at klubbens brandværdi blev opfattet som traditionel og gammeldags. For at flytte denne opfattelse startede vi i foråret det prisvindende initiativ, StartOB, der hjælper fynske iværksættere. Her kunne vi aktivere en række partnerskaber, samtidigt med at vi fik styrket omverdens opfattelse af klubben som innovativ og nyskabende – værdier som vi på sigt skal bruge til at tiltrække nye og større nationale brands“.

Claus Madsen, Salgschef, Odense Sport & Event


Vi har på ARoS brugt SponsorOptimizer igennem mange år, og primært til optimering af vores erhvervsmæssige afdelinger. Det er et professionelt analyseværktøj, der løbende holder os opdateret på, hvor vi værdimæssigt ligger i forhold til kollegaer og konkurrenter indenfor kunst og kulturlivet. Det betyder for os, at vi kan tage dialogen med potentielle sponsorer og nye medlemmer omkring match i forhold til brandværdier.

Kulturbranchen er nødt til konstant at udvikle sig og forblive dygtige til at tiltrække sponsorer og bevise vores værd i forhold til kunderne. Derfor er det nødvendigt at bruge et analyseværktøj som SponsorOptimizer, så vi kan dokumentere vores brand performance, og hvilke brandværdier sponsorer læner sig op ad, når de indgår et kommercielt samarbejde med ARoS som kulturinstitution“.

Bettina Bach Nielsen, Commercial Manager, ARoS Aarhus Art Museum

Som ét af Danmarks førende håndbold brand er vi i Bjerringbro Silkeborg Håndbold bevidst om vigtigheden i at drive vores forretning datadrevet. Vi arbejder med data på forskellige niveauer med alt fra viden omkring vores publikum, trafikken på internettet, analyser omkring spillet på banen til bl.a. værdimatchet til vores sponsorere.

Vi bruger SponsorOptimizer til at øge vores egen forståelse omkring, hvordan vi bliver oplevet i markedet som brand men i den grad også i, hvilke virksomheder vi deler værdisæt med. Vi bruger forståelsen i søgen efter nye partnere, salget til nye partnere og i arbejdet med eksisterende partnere”.

Mathias Gravesen, Kommerciel Ansvarlig, Bjerringbro Silkeborg Håndbold

Vi har i Gjensidige valgt at benytte SponsorOptimizer som måleværktøj i forbindelse med aktiveringen af vores hoved- og navnesponsorat af Gjensidige Kvindeliga – den bedste fodboldrække for kvinder i Danmark.

Med SponsorOptimizer får vi først og fremmest et værdifuldt indblik i, hvordan sponsoratet bidrager til vigtige KPI’er – fx kvalificeret kendskab til Gjensidige, loyalitet og købsintention i relevante målgrupper. Samtidig giver SponsorOptimizer os en vigtig indsigt i, hvordan Gjensidiges værdimatch med Kvindeligaen udvikler sig over tid, ligesom vi kan måle vores sponsorats performance op mod andre sponsorater og virksomheder.

Med Claus Gersdorffs mangeårige erfaring med sponsormarkedet og store analytiske indsigt er Claus en stærk sparringspartner, når det kommer til at vurdere værdien og udbyttet af et kommercielt partnerskab“.

Susan Blindbæk Vestergård, Kvindeliga-ansvarlig hos Gjensidige

I FC Midtjylland arbejder vi hellere ud fra facts og data end på tro. Det gælder såvel i vores scouting proces i forhold til spillere, som når vi prisfastsætter vores produkter eller analysere vores brandværdi og matcher det med andres. I den forbindeles er SponsorOptimizer et stærkt produkt, der giver os mulighed for at påvise vores påstande, hvilket giver dem en langt højere validitet”.

– Jacob Jørgensen, Commercial Director, FC Midtjylland

Diabetesforeningen

“Samarbejdet med Gersdorff Research om analyseværktøjet SponsorOptimizer har gjort det muligt for os at iscenesætte vores dialog med virksomhederne på en anden og mere utraditionel måde. SponsorOptimizer illustrerer tydeligt for os i Diabetesforeningen, hvor mulighederne er og giver samtidig basis for en drøftelse af brandvalue mere end ren eksponering med vores eksisterende partnere såvel som nye samarbejdspartnere. Diabetessagen er vigtig i forhold til virksomhedernes bundlinje, og derfor er det vigtigt, at virksomhederne ser os som en ligeværdig samarbejdspartner, hvor begge parter får noget ud af partnerskabet”.

– Kim Thines, Erhvervsansvarlig, Partnerskaber & CSR, Diabetesforeningen

SponsorOptimizer - Et strategisk og værdibaseret værktøj til det danske sponsormarked

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.