Det siger kunderne

Referencer

Som ét af Danmarks førende håndbold brand er vi i Bjerringbro Silkeborg Håndbold bevidst om vigtigheden i at drive vores forretning datadrevet. Vi arbejder med data på forskellige niveauer med alt fra viden omkring vores publikum, trafikken på internettet, analyser omkring spillet på banen til bl.a. værdimatchet til vores sponsorere.

Vi bruger SponsorOptimizer til at øge vores egen forståelse omkring, hvordan vi bliver oplevet i markedet som brand men i den grad også i, hvilke virksomheder vi deler værdisæt med. Vi bruger forståelsen i søgen efter nye partnere, salget til nye partnere og i arbejdet med eksisterende partnere”.

Mathias Gravesen, Kommerciel Ansvarlig, Bjerringbro Silkeborg Håndbold

Vi har i Gjensidige valgt at benytte SponsorOptimizer som måleværktøj i forbindelse med aktiveringen af vores hoved- og navnesponsorat af Gjensidige Kvindeliga – den bedste fodboldrække for kvinder i Danmark.

Med SponsorOptimizer får vi først og fremmest et værdifuldt indblik i, hvordan sponsoratet bidrager til vigtige KPI’er – fx kvalificeret kendskab til Gjensidige, loyalitet og købsintention i relevante målgrupper. Samtidig giver SponsorOptimizer os en vigtig indsigt i, hvordan Gjensidiges værdimatch med Kvindeligaen udvikler sig over tid, ligesom vi kan måle vores sponsorats performance op mod andre sponsorater og virksomheder.

Med Claus Gersdorffs mangeårige erfaring med sponsormarkedet og store analytiske indsigt er Claus en stærk sparringspartner, når det kommer til at vurdere værdien og udbyttet af et kommercielt partnerskab“.

Susan Blindbæk Vestergård, Kvindeliga-ansvarlig hos Gjensidige

I FC Midtjylland arbejder vi hellere ud fra facts og data end på tro. Det gælder såvel i vores scouting proces i forhold til spillere, som når vi prisfastsætter vores produkter eller analysere vores brandværdi og matcher det med andres. I den forbindeles er SponsorOptimizer et stærkt produkt, der giver os mulighed for at påvise vores påstande, hvilket giver dem en langt højere validitet”.

– Jacob Jørgensen, Commercial Director, FC Midtjylland

Diabetesforeningen

“Samarbejdet med Gersdorff Research om analyseværktøjet SponsorOptimizer har gjort det muligt for os at iscenesætte vores dialog med virksomhederne på en anden og mere utraditionel måde. SponsorOptimizer illustrerer tydeligt for os i Diabetesforeningen, hvor mulighederne er og giver samtidig basis for en drøftelse af brandvalue mere end ren eksponering med vores eksisterende partnere såvel som nye samarbejdspartnere. Diabetessagen er vigtig i forhold til virksomhedernes bundlinje, og derfor er det vigtigt, at virksomhederne ser os som en ligeværdig samarbejdspartner, hvor begge parter får noget ud af partnerskabet”.

– Kim Thines, Erhvervsansvarlig, Partnerskaber & CSR, Diabetesforeningen

 


SponsorOptimizer - Et strategisk og værdibaseret værktøj til det danske sponsormarked

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.